Torsdag 21. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Opvarm ovnen til 175°. Læg ørredefilen i bradepande. Bland ingredienserne til lagen. Vand, citronsaft, estragon kviste og hele peberkorn. Hæld det over fisken og sæt bradepanden i ovnen. Varm den i 12-15 minutter. Tag den ud af ovnen og lad den trække meden den afkøler i køleskabet til næste dag. Peberrodscreme: Rør cremefraichen og den let pisket fløde sammen. Rør krydderierne i og smag til med peberrod, salt og peber. Anrettes på et pænt fad og peberrodscremen kommes i en lille skål og serveres ved siden af. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |