Torsdag 21. November 2024
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Letsprængt andebryst og rissalat med tyttebær.


- til 12 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

900 g and, bryst, rå
2 spk. salt
2 dl ris (vilde)
4 spk. tyttebær,syltede
2 spk. citron, saft
2 stk. forårsløg
1 stk. blegselleri,stilke
1/2 dl valnødder
1/2 dl tranebær,soltørrede
lidt salt
lidt peber, sort
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(9) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
2 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Denne retkan bruges både som frokost ret og som aftensmad hvis den bruges til frokost er der til 12 pers. eller er der kun til 6 pers.
Dup kødet tørt og gnid det med salt på skindsiden og kødsiden.
Lad det trække i køleskabet i et døgn.
Skyl andebryster fri for salt, dup dem tørre og rids skindsiden.
Steg dem ved svag varme på tør pande på skindsiden i ca.5 minutter.
Vend dem og steg dem på kødsiden i ca. 10 minutter.
Afslut med at steg dem yderlige ca. i 5 minutter på skindsiden.
Lad dem hvile et øjeblik så kødsaften ikke rende fra når der skæres.
Skær på tværs i skrå skiver.
Server andestegen lunt.
Rissalaten:
Kog de vilde ris efter anvisningen på posen i god tid inden serveringen.
De skal afkøles da de skal bruges kolde.
Vend risene med de syltede tyttebær og citronsaften.
Forårsløg snittes i fine skiver og ligeså bladsellerien.
Valnødderne hakkes let og de soltørret tranebær ligeså.
blandes i risene og smagentil med salt og peber.
Anden anrettes på fad og rissalaten i en skål.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2024 MTS / MTServer.dk