Lørdag 21. Oktober 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Krydrede frikadeller og rød salat


- til 30 stk.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

300 g svin, hakket (10-12%)
300 g okse, hakket (10-12%)
100 g løg
2 stk. æg
3 spk. sennup,dijon,krydderet
2 tsk. honning
1 dl creme fraiche 18%
1 1/2 tsk. salt
1 tsk. peber, sort
50 g smør (saltet)
400 g rødbede (rå)
3 stk. æble
100 g løg, røde
1 spk. hvidvineddike
2 spk. æblemost
1 spk. olie, oliven
lidt honning
lidt salt
lidt peber, sort
3 spk. persille,bredbladet
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(7) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
3 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Fars:
Rør kødet, fint hakket gult løg, æg, dijonsennep, honning, creme fraise, 1.5 tsk. salt og 1 tsk.peber sammen til en fars.
Form dem med en lille ske til deller og steg dem i smørret.
Rød salat:
Kog rødbederne i vand og gnub skallen af.( Husk gummihansker de farver meget).
Riv rødbederne groft og også æblerne.
hak rødløget og bland det med æble-rødbederne.
Dressing:
Rør Hvidvineddiken, mosten og olien sammen og smag den til med honning, salt og peber.
Vend dressingen i salaten og lad den trække ved stuetemperatur til serveringen.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk