Fredag 20. Oktober 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Indisk karrygryde


- til 6 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1 kg svinebov (tern eller strimler)
200 g løg
3 spk. olie, solsikke
2 tsk. karry, mild
2 tsk. karry, stærk
1 tsk. ingefær
1 knsp. cayennepeber
1 spk. mel, hvede
1 stk. bouillon, grønsags, tør
3 dl vand
2 stk. tomat (rå)
1 1/2 dl Yoghurt, naturel
lidt salt
lidt peber, sort
240 g ris (jasmin)
lidt salt

Glasur el.lign.:

1 skål peanuts, hel
1 skål rosiner
1 skål peberfrugt, grøn
1 skål bønnespirer
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(7) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
2 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Varm halvdelen af olien del kødet i tre potioner og brun det godt.
Læg kødet på et fad.
Skær løgene i tern og kom det i gryden sammen med de to slags karry, ingefær og cayennepeberet.
Kom kødet i når krydderierne erblever varmet lidt.
Drys melet i og varm det igennemen smuldr boulionterninger i og tilsæt vandet.
Skær tomaterne u og kom dem i.
Smag til med salt og peber og lad det små koge i 45 minutter.
Sæt risene over at koge også så de er færdige sammem med resten af retten.
Kom peanuts, rosiner, grøn strimler peberfrugt og bønnespire i skåle der sættes på bordet ved serveringen.
Rør yoghurten i lige før servering.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk