Fredag 15. December 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Juleaften (24/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Glaseret fasanhøne med crenet pasta og spinat og sprøde æbletern
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er vegetarisk!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

3 stk. fasanhøne,flået
lidt salt
lidt peber, sort
25 g smør (saltet)
2 spk. olie, raps
1 stk. bouillon, hønse, tør
2 dl vand
2 spk. honning
1-2 spk. æble-eddike
lidt chili
1 dl fløde, piske (38%)
1 dl vermouth tør
300 g pasta, penne
2 stk. æble
150 g spinat,frisk
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
1 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Del farsanerne i lår og bryst og smid ryggen ud.
Drys lår og brystmed salt og peber.
Brun dem på en sauterpande i smeltede smør-olie.
Brun dem på begge sider.
Tag bryststykkerne op og læg dem i bradepanden ,lad dem stå.
Kom bouillon terningen, samt vand på panden og lad lårene stå og små simmer 45 minutter under låg.
Tag lårene af læg den på et fad lad dem stå.
Hæld fløden og vin på panden og lad det simmer i 15 minutter.
Smag til med salt og peber.
Skær æblerne i små tern og steg dem sprøde i lidt olie på en pande.
kom den skyllede spinat i en skål og vend æbletern i.
Kog pastaen efter anvisning på parken.
Steg brysterne i ovnen ved 160° i 15-20 minutter.
Rør honningen, æble-eddiken og lidt fint hakket chili sammen.
Tag bradepanden ud og kom lårene på bradepanden og kom honningen dressingen over.
Sæt bradepanden tilbage i ovnen og steg hvide i 20 minutter.
Server den glasere fasanhøne med pastaen vendt i flødesaucen og med spinat, sprøde æbletern salat til.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Mormor Winnies Nougath...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk