Lørdag 24. Juni 2017
I dag: Skt. Hans Dag
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Alternativ Gåsesteg


- til 6 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1 kg gåsebryster
1 spk. smør (saltet)
2oo g gulerødder
50 g pastinak,frisk
1 stk. hjertesalat
1 dl cognac (alkohol, 32 g)
2 dl vand
1 spk. bouillon,vildt
2 spk. maizena mel
4 spk. vand
lidt kulør
lidt salt
lidt peber, sort
1.2 kg kartofler, alm.
400 g rødkål,rå
2 stk. appelsin, rå
50 g valnødder
2 tsk. ingefær
lidt paprika,rosen
lidt olie, solsikke
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(0)
1 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Snit på kryds og tværsned i skindet og gnid salt, peber og ingefær på.
Brun smøret og steg brysterne på skindsiden i 10 minutter og vend og steg yderligt i 10 minutter.
Kom brysterne op i en lille bradepande og kom 1 dl. vand ved og sæt dem i ovnen ved 200° i 30 minutter.
Skral og snit kartoflerne og sæt dem på en bradepande.
Pensel dem med olie.
Skræl også gulerødderne og skær dem i julien og pastinaken ligeså.
Kom dem i en gryde og kog dem let i letsaltet vand.
Hold brysterne varme i stanniol.
Sæt dem i ovnen og steg dem i 45 minutter.
Lige før de er færdige pensel dem igen med olie og drys med lidt salt og paprika.
Snitrødkålen meget fint og kom den i en skål.
Skær skallen af appelsinerne og skær filerne ud.
Kom dem i skålen med rødkålen og pres den overskydene saft ud over.
Kom valnødder ved og vend salaten rundt.
Skær stegen ud og anret det på fad sammen med de godt afdryppet kogte grønsager.
De hassel-batch kartofler, sauce og rødkålsalat.
Tag stegeskyen og kom den i en gryde.
Tilsæt cognac, billionen og vand og kog det op jævn det medmaizenamelet og kom kulør ved.
Smag til med salt og peber.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Råcreme
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk