Fredag 16. November 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Ribbenssteg med brunkål
 Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1.2 kg ribbenssteg
1 kg hvidkål
100 g sukker
2 dl vand
lidt salt
lidt peber, sort
4 skv. rugbrød
4 stk. lauerbærblad
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
3 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Begynd med atsnitte kålen temmelig fint.
Lad sukkeret blive gyldent i en rummelig gryde.
Vend kålen grundigt i denne karamel.
Når det er fordelt jævnt tilsættes de 2 dl. vand og lidt salt.
Rør lidt endnu indtil karamelen er opløst.
Læg låg på og skru ned for varmen .
Lad kålen stå og simmre på svageste blus en times tid se til kålen end i mellem og vend den rundt.
Gnid ribbrnsstegen med salt og peber ig læg den i et ovnfast fad sammen med lauerbærbladene og 2 dl. vand.
Sæt den i ovnen ved 200° i 1-1.5 time.
Kålen smages til med salt og peber og evt. lidt stegesky.
Skær ribbrnsstegen ud anret på fad og server kålen til samt rugbrød eller andet groft brød.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk