Fredag 16. November 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Spaghetti a la bolognese
 Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

500 g okse, hakket (10-12%)
o 1/2 dl olie, raps
200 g løg
1 tsk. salt
lidt peber, sort
1-2 fed hvidløg, knust
2 tsk. paprika
1 dl tomatkoncentrat
1 stk. bouillon, okse
2 dl vand
500 g pasta, penne
lidt salt
3 l vand
lidt oregano
lidt ost 6+,revet
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(7) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
2 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Sæt de 3 l. vand over at koge.
Varm olien i en gryde og brun kødet heri.
Skral løget ogskærdet i tern.
Kom det ned til kødet og lad det brune med.
Kom krydderier, knust hvidløg, salt, pure, bouilion- terning og vand i gryden til kødet.
Lad det småkoge i 20 minutter,
Jævn evt, kødsovsen lidt.
Smag til med salt og peber og evt lidt oregano.
Serveres rygene varm med nykogt spaghetti og reven ost.
Hvis man kun er to persone og der bliver lidt til over
Så bland spaghetti og kødsovs sammem.
Kom det i et ildfast fad, varm det i ovnen, dagen efter ved 200° i 30 minutter.
Husk at drys ost over eller lav lidt ostesovs og hæld den over inden den sættes i ovnen.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk