Onsdag 12. December 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Oksebryst til rullesteg


- til 6 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1 1/2 kg okse, tykbryst
30 g smør (saltet)
lidt salt
lidt peber, sort
1/2 l vand
1 bdt. krydderurter
100 g løg
150 g gulerødder
3 spk. maizena mel
2 kg kartofler, bage
250 g grønkål,hakket
50 g smør (saltet)
lidt salt
lidt peber, sort
2 dl vand, kogende
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(4) Rating blokRating blokRating blokRating blok
2 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Oksebrystet rulles og snørres med kødgarn.
Smelt smøret i en gryde og brun kødet grundigt på alle sider.
Kom salt, peber og vand ved.
Skum når det koger.
Kom krydderurter (lidt kørvel, persille, timian) løg skåret i grove stykker og gulerod i gryden til kødet.
Lad det små koge i 2-2½ time under låg.
Tilbered kartoffelmosen af kartofler og grønkål.
Skræl kartoflerne og kogdem i vand uden salt.
Kog grønkålen op i de 2 dl. vand.
Mos kartofflerne og kom kålen i hold lid vand tilbage og se om mosen kan bære alt vandet.
Tilsæt smøret og salt og peber og smag til oghold den varm.
Tag kødet op af gryden.
Tag krydderbundtet og fjern de der ikke kan blendtes.
Blendt dem sammen med grønsagerne i skyen og jævn den med maizenamelet.
Smag den til me3d salt og peber.
Skær køder ud husk at fjern kødtråd.
Server mosen og kødet sammen med den gode sauce.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk