Søndag 22. Oktober 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Bøf Brourgignon med mos og salat


- til 6 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1 kg okse, småkød, tern (18-20%)
40 g spæk,røget
250 g perleløg
300 g gulerødder
2 spk. mel, hvede
5 dl rødvin
1 bdt. krydderurter
2 fed hvidløg, rå
lidt salt
lidt peber, sort
2 stk. nelliker
250 g champignon
1 tsk. paprika
1-2 spk. tomatpure
3 kg kartofler, bage
50 g smør (saltet)
lidt salt
lidt peber, hvid
2-3 dl vand, kogende
1 stk. salat, iceberg, rå
2 stk. peberfrugt rød eller gul
1 stk. agurk
5 spk. fløde, piske (38%)
2 spk. sukker
2-3 spk. citron, saft
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(9) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
1 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Skær spæken i meget små tern og oksekødet i 2x2cm. tern.
Skrælgulerødderne i skiver.
Pil perleløg hvis der bliver brugt friske, med frosten ganske udmærket.
Brun spæken i en gryde tag det op når fedtet er smeltet af.
Brun kødet, gulerødder og løg i fedtet hver for sig.
Kom det hele tilbage i gryden bagefter.
Drys melet over og bland det godt.
Hæld rødvinen over.
Kom salt og peber samt krydderurter og nelliker og knust hvidløg.
Lad det små snurre i 2 timer.
Skrælkartoflerne og kog dem møre og lav mos med lidt kogevand, smør, salt og hvid peber.
Lav salat af iceberg salat, peberfrugt og agurk og dressing af fløde, sukker og citronsaft.
Kom champignonene i når der er 10-15 minutter tilbage.
Smag til med tomatpurre, paprika og evt. mere salt og peber.
Saucen kan evt. jævnes lidt mere med meljævning og så koges godt igennemen.
Server Bøf Brourguignon, mos og salat.
En god kraftig rødvin til eller rigtig godt øl.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk