Fredag 16. November 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Oksebryst i ovn


- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1 kg okse, tykbryst
2 spk. mel, hvede
lidt salt
lidt peber, sort
1 spk. olie, raps
400 g gulerødder
1 spk. olie, raps
200 g løg
1 bdt. krydderurter
2 fed hvidkål, rå
2 dl hvidvin, medium
3 dl vand
8oo g kartofler, samsø
400 g selleri
500 g kålrabi,roe
1 spk. olie, raps
lidt salt
4 spk. persille
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(6) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
2 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Skær oksebrystet i 4 stk.
Vend deti mel og brun det i 1 spsk. olie og læg dem i en lille bradepande.
Drys medsalt og peber.
Skral og skær gulerødderne i skiver og pilløgne og skær dem i tern.
Svits dem i olien hæld hvidvin ved og vand.
Bland knust hvidløg,salt og peber i og hæld det over kødet i bradepanden.
Kom krydderurterne ved(toppen af selleri, løvstilk og lauerbærblade).
Dæk fadet med et stykke fugtede bagepapir( stykket skal være så stort at man kan binde en kødtråd rund om bradepanden for at holde papiret på plads) og sæt det i ovnen ved 180° i 2 timer.
Skral og skær kartofler og kålrabi i tern og lad dem småstege under låg til de er møre det tager ca. 15-20 minutter.
Fjern krydderbundtet fra bradepanden.
Server oksekødstykkerne i bradepanden med garneturen og hakket persille drysset over.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk