Fredag 16. November 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Oksefarsrulle med spinat


- til 5 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

500 g okse, hakket (10-12%)
1 dl rasp, brød
1 dl mælk 0,5%
1 tsk. salt
1 tsk. peber, sort
lidt muskatnød,revet
1 stk. æg
100 g løg
500 g spinat,hel,frost
500 g kartofler, bage
500 g kålrabi,roe
1 stk. timian
1-2 dl mælk 0,5%
25 g smør (saltet)
lidt salt
lidt peber, hvid
5 skv. rugbrød
2 spk. persille
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Lad spinaten tø op og dryp af i en si.
Tænd ovnen på 200°.
Pil og hak løget fint.
Bland salt i det hakkede kød.
Bland rasp, skummemælk, peber, muskat, hakket løg og æg i kødet.
Farsen skal hænge godt sammen.
Smør farsen ud i en firkant på ca. 30x30 cm. på et stykke bagepapir, der er penslet med olie.
Drys lidt salt og peber på kødet og spred den afdryppet spinat på kødet.
Rul farsen sammen som en roulade.
Rul farsen over i et ovnfast fad.
Kom vand ved og sæt det i ovnen ved 200° i 45 minutter.
Skræl kartoflerne og kålrabi skær dem i små stykker.
Kom 3-4 dl. vand ved og kog dem møre med timian i vandet.
Hæld ikke vandet fra mos kartofler og kålrabi sammen med vandet.
Tilsæt mælk, salt og peber.
Pisk det godt sammen og smag til.
Pynt med fint hakket persille.
Tag kødet ud af ovnen og jævn skyen med lidt maizenamel og farv med lidt kulør.
Smagtil med salt og peber.
Server mosen, oksekødsrulle skåret i skiver og saucen.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk