Søndag 22. Oktober 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Indbagt oksemørbrad


- til 6 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1 kg okse, mørbrad, afpudset
20 g smør (saltet)
1 spk. rosmarin
lidt salt
lidt peber, sort
1 stk. bouillon, okse
2 dl vand
4 stk. butterdejsplader
1 stk. æg,pensling
500 g spinat,hel,frost
1 fed hvidløg, knust
30 g smør (saltet)
lidt salt
lidt peber, sort
1.2 kg kartofler, samsø
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
5 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Snelt smærret i en gryde, brun mørbraden godt i smørret.
Drys med rosmarin, salt og peber.
Tag kødet op og lad det køle af.
Kom vand og boulionterning i gryden og lad det hvile lidt.Tænd ovnen på 225°.
Læg butterdejspladerne lidt ind over hinanden.
Pensl kanterne med sammenpisket æg.
Rul dejen ud i en størlse som passer til mørbraden.
Pak den ind, pensl alle kanter som gå ind over hinanden.
Du kan evt. dekorere med resten af dejen pensl æg på undersiden af dekorationen og pensl over det hele.
Læg pakken på en bradepande og sæt den i ovnen i 25 minutter.
Kog små kartofler i 15 minutter.
Kom den i ovnen ved siden af og lad dem riste med de sidste 10-15 minutter.
Lag evt staniol over hvis den bliver for mørk.
Lad den hvile i 15 minutter før den skæres af den.
Smelt smørret og svits spinaten heri.
Kom knust hvidløg i samt salt og peber.
Smag til.
Kog boulionen/stegesky op og jævn med lidt maizenamel og smag til med peber og salt.
Server de små ovnristede kartofler og spinaten samt indbagt oksemørbrad og skysauce.




Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk