Fredag 16. November 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Mørbrad Orange


- til 6 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

750 g svine,mørbrad
1 spk. olie, raps
lidt salt
lidt peber, sort
2 dl vand
1 stk. bouillon,svin
2 dl juice, appelsin, karton
4 spk. maizena mel
150 g hvidkål
150 g perleløg
1 dl fløde, piske (38%)
1 ds. mandarin, konserves
lidt sukker
lidt salt
lidt peber, hvid
1.2 kg kartofler, samsø
400 g broccoli
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(6) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
4 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Brun mørbraden i olien ved jævn varme til den er gylden på allesider.
Drys med salt og peber.
Kom vand ved og lad den småsnurre i 15-20 minutter.
Kog kartoflerne og pil dem derefter.
Damp broccolien, som plukkest i små buketter.
Tag mørbraden op og lav saucen.
Tilsæt boulionterning og juice og kog det op.
Snit hvidkålen meget fint og tilsæt den til skyen.
Kom perleløgene i og lad dem småsnurre med i 5-7 minutter.
Jævn med maizenamelet og tilsæt fløden.
Kom mandariner i og varm dem ganske let.
Smag til med salt, peber og evt. lidt sukker.
Skær mørbraden i tynde skiver.
Anret dem ovenpå orangesaucen og med broccole og små nykogte kartofler.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk