Onsdag 12. December 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Lasagne
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

500 g okse, hakket (10-12%)
100 g bacon, rå, skiver
300 g løg
300 g gulerødder
3 stk. blegselleri,stilke
2 ds. tomat, hakket, konserves
1 stk. bouillon, okse
3 dl vand
3 dl rødvin
2 spk. oregano
3 fed hvidløg, rå
4 dl mælk 0,5%
4 spk. mel, hvede
1/2 dl vand
lidt salt
lidt peber, sort
150 g ost 6+,revet
lidt muskatnød,revet
1 ps. lasagne.plader.pasta
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(9) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
10 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Pil og hak løg og hvidløg og svits em i olien.
Skral og riv gulerødderne fint.
Snit bladsellerierne i fine skiver.
Skær baconen i småstykker og kom dem nedtil løgene.
Kom kødet i og brun det godt.
Tilsæt bladsellerien og gulerødderne.
Kom tomaterne og krydderierne i.
Tilsæt rødvin og 3 dl. vand.
Lad det småkoge sca. 20 minutter.
Meden ostesovsenlaves:
Kom mælken i en gryde og varm op tilkogepunktet.
Ryst mel med lidt vand og tilsæt det til mælken.
Kog den godt igennemen under konstant omrøring.
Riv lidt muskatnød i og kom osten i kog det op igen og smag til med salt og hvid peber.
Tag en bradepande 25x30 cm.
Kom lidt ostesovs ibunden og læg lasagne plader ud over.
Kom et passende mængte kødsovs over og kom lasagne plader ovenpå igen.
Gentag prossesen.
Slut med lasagne pladerog derpå resten af ostesovsen.
Sæt lasagnen i ovnen ved 200° i 40-50 minutter.
Det kan være nødvendig at dække den til med staniol.
For ikke at få for meget farve.
Server lasagnen rygene varm og med en god salattil og lun flute, smør efter eget ønske.




Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk