Søndag 25. Juni 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Bosnisk gryde (bosanaki Lonac)
 Opskriften er særlig sund!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

200 g okse, tværreb
200 g svinebryst (kogestykke u. svær)
200 g Lammebov
200 g løg
4 fed hvidløg, rå
300 g kartofler, alm.
150 g gulerødder
150 g persillerod
200 g selleri
125 g peberfrugt, gul
150 g tomat (rå)
125 g hvidkål
125 g porre
50 g haricots verts
1 tsk. paprika
2 stk. lauerbærblad
1 l vand
3 dl hvidvin, medium
2 spk. vineddike
lidt salt
lidt peber, sort
4 spk. persille
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
2 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Kødet skæres i store tern.
Løg, hvidløgpilles og skæres i tern.
Kartofler, gulerødder, persillerod og selleri skrælles og skæres i lidt store tern.
Porren rensen og skæres i ringe.
Tomaterne skylles blomsten fjernes og skæres i kvarte.
Peberfrugten skylles og skæres i tern.
Hvidkålen hakkes groft.
Alle ingredienserne kommes i en gryde og koges sammen med krydderierne.
Skummes undervejs.
Når kødet er mørt efter ca. 2 timer drysses fint hakket persille i og smages til med salt og peber.
Serveres med god brød i store mængter.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Råcreme
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk