Onsdag 28. Juni 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Lagkage a la capri(Tiramisu)
 Opskriften er vegetarisk!

- til 12 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

4 stk. æg
50 g sukker
2 dl kaffe, brygget
60 g mel, hvede
35 g kartoffelmel
2 tsk. bagepulver

Glasur el.lign.:

1 (50g) bk. æggehvider
2 (60g) bk. æggeblomme
400 g ost,fløde,15%
2 spk. Amaretto/likør
lidt cacao, pulver
g sukker
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(7) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
1 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Bunde:
Æggene deles og æggeblommerne piskes længe med sukker og den ende dl. stærk kaffe.
Mel, kartoffelmelet og bagepulver vendes i æggemassen.
Æggehviderne fra æggene piskes meget stive og vendes i.
Dejen fordeles i 3 velsmurte forme eller på bagepapir i 3 cirkler.
Bages ved 225° i 10 minutter på midterste ovnrille.
Når bundene erafkølet stænkes de med den sidste dl. stærk kaffe.
Creme:
Æggehviderne piskes stive.
Æggeblommerne piskes med sukkeret.
Flødeostenrøresi æggeblommerne.
Amarettoen tilsættes og æggehviderne vendes i.
Cremen lægges på bundene slut med crem øverst.
Sættes i køleskab i minst 4 timer.
Sigtes med cacao-pulverlige før serveringen.














Bemærkninger:

Lagkagen kan laves i forvejen og fryses tages ud 20 minutter før servering.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Råcreme
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk