Fredag 16. November 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Stegt unghane med løgkompot
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 6 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1 stk. ung hane
lidt salt
lidt peber, sort
300 g løg
4 fed hvidløg, rå
1 dl rosiner
3 spk. honning,akacie
1 dl citron, saft
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(3) Rating blokRating blokRating blok
5 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Pil løg og hvidløg.
Skær løgene i tynde både og snit hvisløgene i tynde skiver.
Kom løgene i en bradepande 25x30 cm. og kom hvidløgene oven på.
Gnid ung hanen med salt og peber både ind og ud vendig.
Læg ung hanen øverst og sæt den i ovnen ved 200° i 1½ time.
Tag hanen fra og læg den på et fad.
Kom honningen og citronsaften samt rosiner i bradepanden. Vend det rundt mellem løgene og smag til, evt. juster med mere saft eller honning alt efter din smag.
Parter ung hanen i mindre stykker og anret den pænt på fadet.
Kom løgkompoten i en lille serveringsskål.
Server det til kyllingen, samme med nykogte kartofler eller pasta.
Server evt. en grøn salat til.

Bemærkninger:

Hvis man ikke kan få en unghane er en almenlig kylling også ganske udmærket. Man kan også bruge kanin. Dog er der korter tilberedningstid i ovnen. Kylling 1 time og kanin 45-50 minutter.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk