Tirsdag 19. Marts 2024 |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: mel og smør smullers. Sukker kommes i sammen med gær. Kærnemælken tilsættes og det æltes godt igennemen. Dejen sættes til hævning i 30-45 minutter. Dejen deles i to kugler og udrulles til cirkeler. Deles i to gang otte trekanter. Rør smør, sukker og flormelis blødt og hvidt. Smør det ud på trekanterne og plaser et stykke nougat på hver trekant. Rul dem sammen fra den brede ende, form dem lidt krumme. Sæt dem på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve i 15 minutter. Bages i forvarm ovn ved 200° i 15 minutter. Kan fryses, optøs ved stuetempratur i en 30 minutter. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |