Fredag 16. November 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Pølse-pasta a la Sverig
 Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

3oo g pasta, skuer
625 g pølse, hot dog
1 ds. tomatkoncentrat
300 g ærter (dybfrost)
400 g løg
2 spk. sukker
3 dl mælk 0,5%
lidt salt
lidt peber, sort
2 spk. olie, raps
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
7 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Sæt vand over til at koge pastaen i, kom pastaen i når vandet koger, kog dem efter anvisningen på posen.
Sæt en gryde over med olie i.
Skral og hak løgene i små tern og kon den i gryden med olien.
Snit pølserne i ½ cm. tykke skiver og tilsæt dem i gryden.
Kom tomatkoncentraten i og ligeså mælken.
Lad retten koger op og kom sukkeret i.
Tilsæt ærterne og lad retten koger op igen.
Smag til med salt og peber og evt juster med mere sukker.
Hæld nu vandet fra pastaen og kon pastaen i gryden med pølserne og vend den rundt lad den varme op og retten er færdig.

Bemærkninger:

Det er måske ikke den sundeste ret men man kan også bruge. En rest oksesteg skåret i små tern, magert svinekød (evt koteletter i tern), eller kalkun kød i tern. Børnene kan lide den, det er hurtig- og det kan vi godt bruge, en gang i mellem i vores travle hverdag. Velbekommen og god fornøjelse.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk