Onsdag 12. December 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Lynstegt marineret lever
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1 fed hvidløg, rå
0,5 stk. citron, rå
2 spk. balsamicoeddike
1 tsk. olie, oliven
300 g lever (kalv)
300 g hvidkål, rå
100 g pastinak,frisk
150 g gulerødder
150 g fennikeel
1 spk. olie, oliven
1 tsk. rosmarin
lidt salt
lidt peber, sort
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
1 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Hvidløg presses.
Lidt reven citronskal samt saften fra den halve citron, balsamico og olien blandes.
Leveren skæres i tynde strimler og lægges i marinaden og trækker i 30 minutter tildækket og i køleskabet.
I mens ordnes pastinak og gulerødder som skrales og snittes i tynde skiver.
Feniken halveres og roden fjernes og snittes fint.
Hvidkålen snittes også fint.
Olien varmes på en pande.
Leveren afdryppes og steges en 3-4 minutter og krydres med salt og peber.
Leveren tages fra panden men holdes varm.
Grønsagerne svitses i 6-8 minutter.
Rosmarinen salt og peber tilsættes levern vendes i grønsagerne og det varmes let igennemen.
Server marineret lever med grønsager med ris eller kinesiske nudler kogt efter anvisningen på pakken.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk