Søndag 25. Juni 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Fyldt kyllingebrystfilet med appelsinsauce.
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

100 g spinat,hel,frost
15 stk. enebær
75 g bacon, rå, skiver
50 g tranebær,soltørrede
500 g kylling, filet (u. skind)
1 spk. olie, raps
lidt salt
lidt peber, sort
50 g løg
1 tsk. olie, raps
1 stk. bouillon, hønse, tør
0,5 l vand
3 stk. appelsin, rå
70 g tomatkoncentrat
lidt chili
1/2 tsk. kanel,stødt
lidt salt
lidt peber, hvid
2 spk. maizena mel
4 spk. vand
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Tø spinaten op.
Enebærne hakkes fint.
Backonen skæres i små strimler.
Det røres sammen.
Skær et snit i de 4 bryster og fordel spinatfyldet deri.
De lukkes evt med en kødnål eller tandstik.
Brysterne brunes i oliern i 5 minutter og steges vider for svag varme i 20 minutter.
De vendes et par gange under vejs.
Løg svitses i en lille gryde og boulionterningen samt vand tilsættes.
De to af appelsinerne pressea og en tsk. reven skal tilsææes, kommes i gryden og småkoger .
Kom tomatkoncentrater, chilien samt kanel i også og lad det småsimre.
I meden filerne fra den sidste appelsin skæres frs .
Jævn saucen med marizenamelet udrørt i de 4 spsk. vand.
Smag til med salt og peber og kom så de filer i og varm saucen igennem.
Server ris til kyllinge3brysterne ogsaucen ved.
Husk at server en god salat til.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Råcreme
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk