Torsdag 21. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Udrør gæren i den lune mælk og tilsæt salt, sukker og de sammenpiskede æg. Smuldr smørret i melet så det mindet og revet ost. Bland rosiner og hakket sukat samt hakket appelsinskal. Kom melet i gærvæden lidt ad gangen og slå dejen godt sammen med en grydeske. Den er meget lind, det skal den være. Sæt dejen til hævning med film over i 30 minutter. Slå dejen ned og kom den i en springform, lad den efterhæve i 10 minutter. Bag brødet i 30 minutter ved 200° . Lad det svale og rør nu flormelid med vand og glaser brødet. Brødet skæres i trekanter og kan spises som det er til the eller kaffe man kan også komme koldt smør på men det feder jo lidt men smager godt. Velbekommen og god påske. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |