Torsdag 15. April 2021 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Sæt kartoflerne over at koge med eller uden skral alt efter kartoflerne art og aller. Sæt også en gryde over med vand til at koge blomkål og broccolien i, husk der skal være lidt salt i kogevandet. Pil og hak løget fint og sauter løget i de 5 g. smør. Hak persillen og skinken og venddet et par minutter på panden. Kom det hele i en skål til afkøling. Form det hakket oksekød til 4 lige store bøffer. Fordel skinke fyldet på to af bøfferne og læg de andre oven på klem dem sammen så fyldet er inden i. Smelt smørret på panden og steg bøfferne i 4 minutter på hver side. Kog grønsagerne så de er al dente. Server bøfferne sammen med kartoflerne og grønsagerne . Ønskes der lidt skysauce til kom da en ½ dl kogevand fragrønsagerne på stegepande og giv det et hurtigt opkog og server det til somsauce. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |