Fredag 15. December 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Juleaften (24/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Bøf med skinkefyld
 Opskriften er ekstra billig!

- til 2 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

100 g løg
5 g smør (saltet)
35 g skinke,kogt,skiver
2 spk. persille
250 g okse, hakket (10-12%)
10 g smør (saltet)
lidt salt
lidt peber, sort
300 g kartofler, alm.
200 g blomkål
200 g broccoli
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Sæt kartoflerne over at koge med eller uden skral alt efter kartoflerne art og aller.
Sæt også en gryde over med vand til at koge blomkål og broccolien i, husk der skal være lidt salt i kogevandet.
Pil og hak løget fint og sauter løget i de 5 g. smør.
Hak persillen og skinken og venddet et par minutter på panden.
Kom det hele i en skål til afkøling.
Form det hakket oksekød til 4 lige store bøffer.
Fordel skinke fyldet på to af bøfferne og læg de andre oven på klem dem sammen så fyldet er inden i.
Smelt smørret på panden og steg bøfferne i 4 minutter på hver side.
Kog grønsagerne så de er al dente.
Server bøfferne sammen med kartoflerne og grønsagerne .
Ønskes der lidt skysauce til kom da en ½ dl kogevand fragrønsagerne på stegepande og giv det et hurtigt opkog og server det til somsauce.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Mormor Winnies Nougath...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk