Onsdag 12. December 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Troldegryde
 Opskriften er særlig sund!

- til 6 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1 kg kartofler, bage
500 g okse, inderlår
200 g Kalkunbacon
1 spk. olie, raps
500 g champignon
100 g perleløg
2 spk. ribsgele
1 spk. senneup,sød,fransk
2 spk. sojasauce
2 stk. enebær
1 tsk. timian
3 dl vand
2 stk. bouillon, okse
1 spk. maizena mel
lidt salt
lidt peber, sort

Glasur el.lign.:

250 g rødbede (rå)
150 g æble
2 spk. peberrod,rever
4 spk. fromage frais
1 spk. honning,akacie
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
7 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Start med kartofflerne;
Tænd ovnen på 220°.
Skræl kartofflerne og skær dem i både.
Læg dem på bageplade med bagepapir og sæt dem i ovnen.
Vend dem efter 10 minutter og bag dem yderligt i 10 minutter.
Gryderetten:
Skær kødet i strimler og brun det i olien.
Snit kalkunbaconen i mindre stykker og steg det gyldent og sprødt.
Tag det op og læg det til side.
Kom kødet tilbage i gruden og tilsæt de rensede og kvartede champignoner samt perleløg.
Tilsæt ribsgelen, sennep, soja, knust enebær, timian, boulion og vand.
Lad detsmåkoge i 15minutter.
Udrør maizenamelet og jævn saucen.
Smag til med salt og peber.
Vend baconen i lige før serveringen.
Skræld rødbederne og riv dem groft.
Skær æblet fri for kærnehus og skær det i små tern.
Vend dem i rødbederne sammen med honningen, fromage fraice og revet peberrod.
Server retten med de ovnstegte katoffelbåde og rødbedesalaten.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk