Tirsdag 22. August 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Minestrone
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 6 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

200 g bacon, rå, skiver
2 spk. olie, oliven
200 g løg
2 fed hvidløg, rå
400 g gulerødder
4 stk. blegselleri,stilke
2 ds. tomat, hakket, konserves
1,5 l vand
2 stk. bouillon, grønsags, tør
2 stk. bouillon, hønse, tør
lidt salt
lidt peber, hvid
1 tsk. timian
300 g bønner,grønne
200 g pasta, skuer
lidt ost, parmesan 30+, revet
2 stk. flute,frisk, 4 pers.
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
10 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Svits baconen i olien i en stor gryde.
Kom de pillede og hakkede løg i samt fint snittede hvidløg.
Skræl gulerødderne og del dem i kvarte på langs og snit dem i skiver.
Kom dem i gryden og svits dem med et øjeblik.
Snit bladsellerier og kom dem i gryden sammen med de flåede tomater.
Hæld vand ved og kom boulionterningerne i og kog det op.
Kom timianen, salt og peber i og lad det småsimmre i 10 minutter.
Tilsæt nu de grønne bonner og pastaen og lad der koge i yderligt 10 minutter.
Smag til med salt og peber og evt. lidt sukker.
Server suppen med rever ost til og flute.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk