Søndag 22. Oktober 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Hakket oksekød i karry med tortillaer
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

500 g okse, hakket (10-12%)
1 spk. karry, stærk
1 spk. olie, raps
100 g løg
2 fed hvidløg, rå
1 stk. peberfrugt rød eller gul
1 ds. tomat, hakket, konserves
2 dl vand
lidt salt
lidt peber, sort
8 stk. tortillas
300 g salat,færdigblandet,købt
3 stk. tomat (rå)
0,5 stk. agurk
2,5 dl creme fraiche 18%
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
1 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Svits kødet i olie og karryen.
Tilsæt fint hakket løg og presset hvidløg.
Kom flået tomater i og tilsæt vandet.
Lad retten små simmre i 15-20 minutter.
Smag til med salt og peber.
Lun tortillaerne i ovnen eller på en pande.
Kom lidt salat på hver af dem og fordel kødet på dem.
Skær tomaterne og agurken i skiver og fordel dem oven på.
Kom creme fraichen øverst og rul dem sammen.
Beregn 2 til hver voksen 1 pr. barn.

Bemærkninger:

Hvis man ikke er til tortillas kan man også server ris til. Server da en salat til med creme fraiche dressing. Man kan også bruge tacoskaller. Retten kan også bruges til frokost da rækker den til 6-7 pers.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk