Onsdag 12. December 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Stegt foreller med stærk tomatsauce
 Opskriften er særlig sund!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

4 stk. foreller
1 dl mel, hvede
2 spk. olie, oliven
1 stk. citron, rå
10 stk. oliven, sorte
2 spk. olie, oliven
50 g chorizo
3oo g løg
3 fed hvidløg, rå
1 stk. peberfrugt, gul
2 stk. lauerbærblad
2 tsk. paprika
lidt chili,frisk
2 ds. tomat, hakket, konserves
1,5 dl hvidvin, medium
1 dl persille,bredbladet
300 g salat,blandet
600 g kartofler, samsø
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(9) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
1 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Start med at lave tormatsaucen.
Varm de 2 spsk. oliven olie op i en sauterpande.
Tilsæt den ternede chorizo eller italiensk hvidløgs pølse. og steg den i to minutter.
Tag pølsen op og kom løg snittede på langs på panden.
Sauter til løgene er klare.
Tilsæt lauerbærblade, paprika, chili, friskkværnet peber samt hakkede tormater (der kan godt bruges friske hakkede tormate om man heller vil det) og tilsæt også halvdelen af vinen.
Lad det småsimer i 20 minutter meden du ordner fisken og sætter kartoffler over at koge samt ordner salaten.
Efter 20 minutter tilsættes resten af vinen og pølsen samt halvdelen af persillen som er fint hakket.
Smag til med salt og evt mere peber.
Vend fisken i hvedemelet og steg den for høj varme i resten af olien et par minutter på hver side.
Kom halvdelen af saucen i et ovnfast fad og lag fisken derpå kom resten af saucen over, dæk med folie og sæt fadet i ovnen.
Ovnen tempratur skal være 180° og fisken skal have 20 minutter deri.
Kom evt de kogte kartoffler i et ildfast fad med lidt olie og sæt det i ovne samtidig.
De bliver dejlige.
Drys med resten af persillen inden servering.
Citronen skæres i både og lægges ved fisken.



Bemærkninger:

I steden for chorizo eller hvidløgspølse kan man bruge lufttørret skinke.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk