Fredag 16. November 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Ovnbagt torsk med parmasanskinke
 Opskriften er særlig sund!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

600 g fiske file torsk
6 skv. parmaskinke
lidt peber, hvid
lidt olie, raps
150 g løg
3 spk. olie, raps
200 g champignon
2 dl hvidvin, medium
7,5 dl vand
2 stk. bouillon, hønse, tør
100 g ost, parmesan 30+, revet
1 dl persille,bredbladet
200 g risotto-ris
1 stk. citron, rå
6 stk. flute,frost,kuvert
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Tænd for ovnen ved 180°.
Dup torskestykkerne tørre og krydr med hvid peber.
Vikl parmesanskinken omkring fiskestykkerne og læg disse i en bradepande med bagepapir i bunden og op af siderne.
Pensel med lidt olie og sæt fisken i ovnen i 10 minutter.
Risotto:
Pil og hak løg og svits dem i olien.
Tilsæt champignonene og lad det snurre et par minutter.
Tilsæt derpå ris og steg dem med i 8 minutter meden du tilsætter hvidvin og vand samt boulionterningerne.
Rør i dem hele tiden så de ikke brænder på.
Kom parmesanosten i og smag til med salt og peber.
Strø fint hakket persille på og vend lige før serveringen.
Server risottoen, fisken og brød.

Bemærkninger:

Det er en sund ret og let af lave og de fleste børn kan spise det fordi der ikke er ben i fisken. Er man nu ikke til fisk kan denne erstattes med kyllingebryster


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk