Lørdag 24. Juni 2017
I dag: Skt. Hans Dag
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Crostata di fichi (finetærte)


- til 8 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

125 g smør (saltet)
100 g flormelis (sukker)
lidt salt
250 g mel, hvede
1 stk. vanille,stang
1 stk. citron, skal (revet)
2 stk. æggeblomme
2 spk. vand
285 g mandler,hele
50 g mel, hvede
250 g smør (saltet)
250 g sukker
2 stk. æg
1 stk. vanille,stang
1 spk. grappa
15 stk. figen, rå
30 g sukker
2 spk. vand
lidt timian
1 stk. appelsin, skal, reven
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Rør smøret (125g.), flormelis, vanilliekorn, revet citronskal, salt, æggeblommer, vand og melsammen til en tærtedej.
Saml det hurtig og læg det i køleskab i minst en time.
Rul dejen ug og beklæd en tærteform med denne.
Sæt den i fryseren i en time.
Bages i forvarm ovn ved 180° i 12 minutter eller til den er lyse brun.
Dæmp varmen i ovnen til 170°
Blendt mandlerne til mel.
Bland det i melet og rør smør, sukker, vanilliekorn, grappa og æg sammen til en ensartet cremet masse.
Skær et kryds i finerne ig fjern evt stilken.
Sæt dem i tærteformen og drys sukker, vand, timian og revet appelsinskal heri.
Fordel den cremet dej rundt om og sæt den i ovnen i 40 minutter eller til den er gylden og fast.
Lad den afkøle en 30 minutter inden serveringen og server creme fraiche, eller mascarpone creme til.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Råcreme
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk