Søndag 25. Juni 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Indbagt hamburgerrug i fillodej


- til 8 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

0,5 fillodej,frost
500 g champignon
400 g spinat,frisk
1 tsk. olie, raps
lidt muskatnød,revet
lidt salt
lidt peber, sort
1 kg hamburgerryg, rå
1 stk. æg,pensling
1200 g kartofler, asparges
4 spk. sennep,grov
6 spk. farin
1 spk. olie, raps
1 l bouillon,grønsags(1l.)
250 g suppeurter,frost
0,5 bdt. timian
1,5 dl rødvin
lidt salt
lidt peber, sort
lidt kulør
4 spk. maizena mel
4 spk. vand
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Start med at sætte boullion,suppeurter og timiankviste over at småkoge en 1-1½ time.Sæt kartofflerne over at koge så de kan pille når kødet sættes i ovnen.
Fillodejen tøs op.
Champignonene renses og skæres i skiver.
Spinaten snittes i mindre stykker.
Olien kommes i en gryde og champignonene tilsættes ved høj varme.
Når væden er fordampet tilsættes spinaten og revet muskatnød.
Varmes godt igennemen og smages til med lidt salt og peber (tag højde for hamburgerrygen er salt.).
4 pladerfillodej lægges på et stykke bagepapir.
Kom lidt grønsagsblanding på og læg hamburgrygen på.
Fordel resten på begge sider og ovenpå.
Pak hamburgrygen ind i dejen og pensel med sammenpisket æg.
Sættes i ovnen ved 200° i 50 minutter på midterste rille.
Pil kartoflerne og rør marinaden sammen.
Grov sennep, farin og olie.
Lægges i ovnfast fad og sættes i ovnen de sidste 10 minutter og forsætter med at stå i ovnen yderlig 10 minutter meden der gøres klar til serveringen.
Rødvinssaucen lave færdig sig grønsagerne fra og kom den tilbage i gryden.
Tilsæt rødvin og jævn med marisenamel udrørt i koldt vand.
Smages til med salt peber og kulør.
Husk den skal være rygen varm ved serveringen.
Lad kødet trække i 10 minutter inden det skæres ud i passende stykker.
Server kødet med de sennepsmarineret kartofler og rødvinssauce.

Bemærkninger:

Dette er en middag der kan imponere de fleste men ikke er særlig besværlig og smager hammer godt.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Råcreme
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk