Tirsdag 12. December 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Ribbenssteg med rødkål
 Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1100 g ribbenssteg
1 spk. salt
5 dl vand
1 kg rødkål,rå
2 stk. æble
1 dl eddike
1 dl ribsgele
lidt salt
50 g sukker
lidt peber, sort
1 kg kartofler, alm.
5 spk. mel, hvede
1 dl vand
lidt salt
lidt peber, sort
lidt kulør
1-2 spk. ribsgele
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
16 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Gå sværen igennemen den skal være ridset helt ned til kødet og gnid så salt godt ind i mellem sværen.
Læg den i et ovnfast fad og hæld vandet ved.
Sæt den i ovnen ved 200° i 1½ time.
Del Rødkålen og fjern stokken.
Del æblerne og fjern kærnehus og snit dem i små tern og kom dem i gryden.
Snit kålen meget fint i små bukketer og sæt den over i en gryde med eddiken, ribsgele lidt salt og peber samt sukker.
Lad det småkoge i 30 minutter for svag varme sørg for det ikke sætter sig på bunden.
Tilfør evt. en ½ dl vand om det koger tør.
Sæt kartoflerne over at koge og pil dem.
Tag skyen fra stegen og kom den i en gryde ryst mel og vand sammen til en jævning og jævn skyen tilsæt lidt kulør og smag til med salt og peber samt ribsgele.
Server ribbenstegen med kartofler og rødkål.

Bemærkninger:

Resten af stegen og rødkålen bruges til sandwich dagen efter endten til frokost hjemme eller i madkassen. Det er også en god ting til en skovtur. Brug evt sandwichbrød som er let ristede.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Mormor Winnies Nougath...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk