Lørdag 24. Juni 2017
I dag: Skt. Hans Dag
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Kylling og kartofler i ovn
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1200 g kylling,underlår
2 spk. olie, raps
lidt salt
lidt peber, sort
2-3 spk. tomatketchup
1 kg kartofler, alm.
2 spk. olie, raps
1 tsk. timian
lidt salt
1 bdt. forårsløg
4 stk. æble
250 g rødkål,rå
2 spk. olie, vindruekerne
1 spk. vand
lidt sukker
lidt salt
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(6) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
3 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Opvarm ovnen og tør kyllingestykkerne tørre, pensel med olie og drys med salt og peber.
Læg dem i en bradepande og steg dem i ovnen ved 220° i 50 minutter.
Skrup kartoflerne grundigt.
Skær dem i grove tern eller både og dup dem tørre.
Vend dem i olie og drys dem med salt og timian.
Kom den i et ovnfast fad og sæt dem i ovnen når der er 30 minutter tilbage.
Rens forårsløgene og snit dem fint.
Befri æblerne for kærnehus og skær dem i tern.
Snit rødkålen meget fint.
Bland alle ingredienser sammen og rør olie, vand, sukke og salt sammen til dressing og hæld den over.
Si stegesky fra kyllingen og tilsæt ketchup smag til med salt og peber.
Server kyllingen med kartoflerne og skysaucen samt rødkålssalaten.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Råcreme
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk