Fredag 20. Oktober 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Carstens tomatsuppe


- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1 l grønsagsjuice
1 l tomatjuice
3 stk. gulerødder
2 stk. porre
3 stk. løg
250 g nudler,friske
250 g kød-mel boller
150 g bacon, tern
2 stk. bouillon, grønsags, tør
lidt salt
lidt peber, sort
2,5 dl fløde, piske (38%)

Glasur el.lign.:

lidt brød,grov
lidt crème fraîche 9%
lidt ost, revet 20%
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Svits baconen i den gryde som suppen skal laves i.
Tag den op når den er sprød og gylden.
Svits grøntsagerne i gryden i baconfedtet.
Kog suppenudlerne i rigeligt vand som efter anvisningen på pakken.
Kom de to slags juice i gryden sammen med bouillonterningerne, salt og peber og lad det småsimmre i 15 minutter.
Suppenudler tilsættes, samt kød- og melboller.
Til sidst hældes fløde i.
Baconterningerne drysses i.
Smag til med salt, peber og evt. chili hvis man gerne vil have den lidt mere eksotisk varm.

Bemærkninger:

Serveres med brød og evt. creme fraiche og revet ost. Tak til Carsten.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk