Søndag 20. August 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Stegt torsk med bagte rødder
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er vegetarisk!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

500 g fiske file torsk
100 g polenta,groft majsmel
lidt salt
lidt peber, sort
2 dl olie, raps
8 stk. gulerødder
4 stk. rødbede (rå)
8 stk. blegselleri,stilke
2 stk. løg,skalotte
1 spk. olie, raps
lidt salt
lidt peber, sort
2 stk. citron, rå
1 bdt. dild
1 dl remouladepure,piclick.
1 dl fromage frais
lidt salt
lidt peber, sort
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Skræl grønsagerne og snit dem groft.
Læg dem i et stort ildfast fad.
Dryp olie over og drys med salt og peber.
Vend det godt og sæt det i ovnen ved 190° i 30 minutter.
Vend dem undervejs et par gange.
Skær fisken i strimler på 1-1,5 cm.
Vend dem i polentaen krydret med salt og peber.
Sæt olien øver og steg fisken heri så de er sprøde og gyldne på alle sider.
Læg det på køkkenrulle papir så det overskydene fedt kan dryppe af.
Rør fromage frais og remulade puren sammen og dryds med salt og peber.
Skær citronen ud og hak dilden fint.
Anret de bagte rodfrugter og fisken på fad og læg citronbådene rundt om og drys med dild server remuladen til.

Bemærkninger:

Grønsagerne kan varieres med pastinakker, persillerod og aubergine samt almenelig selleri og selvfølgelig kartofler. Dette er en god alternativ til englændernes fish and chips.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk