Lørdag 24. Juni 2017
I dag: Skt. Hans Dag
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Kærnemælksfromagekage
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig! Opskriften er vegetarisk!

- til 12 stk.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

3 dl kokosmel
2 stk. æg
1 1/4 dl sukker
50 g smør (saltet)
2 spk. mel, hvede
1 tsk. bagepulver
2 spk. boysenbær
7 stk. husblas/gelatine
4 dl mælk,kærne
1 dl sukker
2 spk. vaniliesukker
2 spk. appelsin, skal, reven
2 1/2 dl fløde, piske (38%)
4 stk. kiwi
275 g blåbær, rå
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Æg og sukker piskes. Kokosmelet ristes lidt på en pande (må kun lige tage fave).
Vendes i æggesnapsen og det smeltde smør tilsættes.
Melet og bagepulvert vendes forsigtigt i æggemassen. Dejen kommes i en springform så er smurt. 27 cm. i diameter.
Bages ved 175C. i 15 minutter.
Boysenbærsmameladen smøres på medens den er varm.
Sættes til afkølning.
Husblas sættes i blød.
Kærmemælken røres med sukker,vanillia og revet appelsinskal.
Husblasen smeltes og røres i kærnemælken.
Piskefløden piskes stiv og når kærnemælken begynder at tykne
vendes flødeskummet forsiktigt i og fromagen hældes over den bagte bund og sættes på køl.(min 2 timer).
Springformen løsnes forsiktigt langs hele kanten med en kniv og formen fjernes.
Kagen sættes på et rundt fad som har en diameter på 30 cm.
Afpyndtes med skiver af kivi-½ Vindruer(uden sten) og Hindbær eller Blåbær eller hvad man nu har lyst til.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Råcreme
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk