Torsdag 27. Juli 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Asparges i kylling
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

400 g kyllingebryst med skind
250 g asparges, grøn
2 dl vand
1 stk. bouillon, hønse, tør
1 stk. æg
4 skv. brød,grov
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
1 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Skær en lomme i hver af kyllingebryst.
Tag inderfilen fra og gem den til farsen.
Bræk den nederste del af aspargesen og skær dem i 5 cm. stykker.
Kog dem i boulionen til de er møre 7-10 minutter.
Tag dem op og kog lagen ind til 3 spsk.
Afkøl den lidt og hak så filerne i foodprocessorens eller med en kniv.
Bland ca halvdelen af aspargesen i samt ægget og de 3 spsk. afkølet kogelage.
Krydr med salt og peber.
Resten af aspargesen holdes varme til senere.
Kom det i en sprøjtepose.
Fordel det i brustlommerne.
Steg dem på en tør pande med skindsiden nedad i 8 minutter på hver side.
Lad dem hvile i 10 minutter inden de skæres i skiver.
Læg kyllingen på fad sammen med de resterne varme asparges og server groft brød til.


Bemærkninger:

Der kan også serveres små kartofler og persillesauce til om men ønsker en mere solid ret. Server altid en salat til.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk