Fredag 18. August 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Grydestegte poussiner med persille
 Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

200 g rabarber, rå
0,5 dl sukker
1 stk. vanille,stang
1 stk. agurk
1 tsk. salt
2 spk. sukker
1 dl eddike
lidt peber, sort
4 stk. poussin (fjerkræ)
lidt salt
lidt peber, sort
2 bdt. persille
1 spk. olie, raps
2-3 spk. maizena mel
lidt kulør
5 dl vand
1 kg kartofler, samsø
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
2 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Rabarberkompot:
Snit rabarberne i 2-3cm. og bland dem med ½ dl. sukker og flækkede vanilliestang i en skål der kan gå i mikroovn.
Dæk med film og sæt den ind for fuld varme i 3-4 minutter.
Lad den afkøle.
Vask og snit agurken i skiver og kom det i en skål.
Drys med1 tsk. salt og lad det trække i 30 minutter.
rør 2 spsk. sukker og eddike til det er opløst og hæld det over agurkerne krydr med lidt peber.
Skyl og gennemgå poussinerne og drys dem med salt og peber.
Fordel persillen i poussinerne.
Varm olien i en gryde som er stor nok til alle poussinerne.
Brun dem godt af på alle sider og hæld så en ½ l. vand over.
Lad dem småkoge for svag varme ca 30-40 minutter.
Sæt kartoflerne over at koge.
Tag dem op og hold dem varme meden saucen laves.
Jævn med maizenamel ud rørt i lidt koldt vand og tilsæt kulør efter behov.
Server de varme poussiner, de nye kartofler og agurkesalat samt rabarberkompotten.
Velbekommen og rigtig glad forår og sommer.


Bemærkninger:

Hvis man nu ikke har en mikroovn kan en almenelig ovn også godt bruges. Rabarberkompot i ovn: Snit rabarberne i 2-3 cm. stykker og bland dem i et ovnfastfad, sammen med ½ dl sukker og 1 flækkede vanille stang. Dæk med stanniol og sæt det i ovnen ved 200° i 40 minutter. Afkøles.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk