Lørdag 24. Juni 2017
I dag: Skt. Hans Dag
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Cornflakes-kylling
 Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

8 stk. kylling, lår
1 stk. æg
3 dl cornflakes
lidt salt
lidt peber, sort
1 stk. bouillon, hønse, tør
2 dl vand
2 spk. tomatkoncentrat
600 g kartofler, bage
2 spk. olie, raps
2 stk. appelsin, rå
2 stk. æble
50-100 g lucienespier
200 g rødkål,rå
1 tsk. sukker
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(8) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
5 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Opvarm ovnen til 200°.
Vask kartoflerne og skær dem i grove fritter, kom olie i en frysepose og kartoflerne og ryst dem kom dem i et fad og sæt dem i ovnen.
Vend kyllingestykkerne i sammen pisket æg og knust cornflakes, der er krydret med salt og peber.
Læg dem i et ovnfast fad og steg dem i ovnen i 40 minutter sammen med kartoflerne.
Skral appelsinerne del og skær dem i mindre stykker og kom dem i en skål.
Del æblerne og fjern kernehus og skær den i tern og kom dem i skålen.
Snit rødkålen meget fint og tilsæt den til de øvrige ingredienser.
Kom lucernernes i og vend det rund.
Bring vand og bouillonterningen i kog og tilsæt tomat koncentratet.
Smag til med salt og peber og lidt sukker.
Server kyllingen sammen med grovfritter, saucen og råkosten

Bemærkninger:

Der kan serveres kogte ris eller pasta til men da skal man nok beregne at lave dobbelt portion sauce. Dette er en ret der går ind hos børn og det gør vores dag lidt letter og det gør jo ikke noget. Det er også en ret der er nem at spise udendørs og kyllingen kan også tilberedes på grillen.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Råcreme
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk