Torsdag 24. August 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Kalvekød med fennikeel
 Opskriften er særlig sund!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1 kg kalv, bov
7 1/2 dl vand
1 stk. bouillon, grønsags, tør
2 1/2 dl hvidvin, medium
100 g løg
200 g gulerødder
1 spk. persille
1 spk. timian
lidt salt
lidt peber, hvid
2 stk. forårsløg
3 spk. mel, hvede
30 spk. smør (saltet)
1 stk. æg
700 g kartofler, asparges
600 g gulerødder
200 g ærter (dybfrost)
200 g fennikeel
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Skær kødet i 5 cm. store terninger. Kom dem i en gryde.
Hæld væde på, så kødet netop er dækket heraf.
Bring det i kog og skum grundigt.
Skær de rensede gulerødder og løg i skiver og kom dem i gryden sammen
med persille,timian,salt og peber.
Kog ved svag varme til kødet er mørt.
Skær imens rodskiven af fennikeknoldene og skær i skiver.
Kom dem i retten og koges i 15 minutter.
(der skal stadigvæk være bid i dem)
Si skyen fra og jævn den med en smørbolle.
Jævn suppen med smørbollen
Rør lidt af den jævnede suppe med æggeblommen og pisk suppen heri.
(må ikke koge herefter.)
Kødet/grønsagerne lægges over i serverings skålen og den varme sauce hældes over.
Server aspargeskartofler og de ekstra kogte gulerødder/ærterne til.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk