Søndag 22. Oktober 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Farseret kylling
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1 stk. kylling, hel
250 g kalv/flæsk (10-12%)
2 tsk. salt
1 spk. provence-krydderi
1 dl rasp, brød
1 stk. æg
0,5 dl fløde, piske (38%)
1 kg kartofler, alm.
40 g smør (saltet)
25 g hasselnødder
500 g salat,blandet
1 stk. peberfrugt, gul
4 spk. olie/eddike,blandet
1 bk. brøndkarse
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
2 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Skræl kartoflerne og snit dem 3/4 del igennemen i tynde snit.
Læg dem i et ovnfast fad og pensel dem med smeltet smør og drys me3d salt og fint hakket hasselnød.
Sæt dem i ovnen sammen med kyllingen.
Rør farsen af hakket kød. 2 tsk. salt, provences krydderi, rasp, piskefløde og æg.
Løsen skindet fra kødet på kyllingen med et par finger.
Begynd oppe fra halsen og fyld farsen ind under skindet i et jævnt lag på kyllingens bryst og lår.
Krydr med salt og peber på skindet og steg kyllingen i et ovnfast fad ved 175° i 1 time.
Klip eller skær kyllingen ud i passende stykker.
Lav en grøn salat og hæld en olie-eddike dressing over lige før serverengen.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk