Lørdag 24. Juni 2017
I dag: Skt. Hans Dag
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Bradepande foccacia
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig! Opskriften er vegetarisk!

- til 24 stk.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

5 dl vand
25 g gær, rå
200 g kartofler,kogt
1 tsk. salt
2 spk. olie, oliven
150 g mel, rug
150 g mel, durum
500 g mel, hvede
2 spk. olie, oliven
50 g hvidløg syltede i olie
100 g tomat (soltørret), vand
1 tsk. rosmarin
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Vandet lunes og gæren røres ud heri.
De kogte kartoflerne rives og tilsættes.
Salt, olie, rugmel, durummelet, og det meste af hvedemelet kommes i og dejen æltes godt igennemen.
Dejen stilles til hævning et lun sted tildækket 1 time.
Dejen slås ned og fordeles i en bredepande beklædt med bagepapir ca. 30x35 cm.
Olien pensles på.
Syltede hvidløg og udbløde soltørrede tomater hakkes groft, fordeles på dejen og trykkes lidt ned i den.
Rosmarin drysses på.
Stilles til efterhævning i 30 minutter.
Bages i ovnen ved 200° i 20-25 minutter på midterste ovnrille.
Brødet afkøles på bagerist.
Skæres i 24 stykker, der serveres til suppe pastaretter og som brød til sydlanskinspireret frokoster og brunch.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Råcreme
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk