Fredag 15. December 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Juleaften (24/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Kyllingegryde med pesto
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 2 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

250 g kylling, filet (u. skind)
2 spk. persillekviste
1 bdt. forårsløg
100 g champignon
1 dl vand
50 g spinat,frisk
1 dl cremefine - madlavning (maizena)
lidt salt
lidt peber, sort
25 g mandeler, flager
2 stk. gulerødder
150 g hvidkål
lidt citron, saft
2 dl ris (basmati)
4 dl vand
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Start med at sæt 2 dl. ris og 4 dl. vand samt lidt salt over at koge enden i gryde eller i mikroovn.
Skyl og skræl gulleroderne.
Forårsløgene renses og skæres i 1 cm. store stykker.
Champignonene renses og skæres i kvarte.
Spinaten skylle og duppes tør.
Riv gulerødderne og snit hvidkålen meget fint.
Kom det i en skål og pres lidt citronsaft hend over,
Sættes tildækket i køleskab til servering.
Filerne skæres i store tern eller strimler.
Kyllingkødet svitses i pestoen på en slip let pande.
Forårsløgene tilsættes og champignonene ligeså.
De varmes igennemen i 2-3 minutter.
Vand og krydderier tilsættes og det koges i 5 minutter.
Snit spinaten i grove strimler og kom den på panden.
Tilsæt Cremfine madlavning og kog yderlig i 5 minutter.
Smag til med salt og peber.
Drys mandelflager over retten lige inden serveringen.
Server ris og gulerod/hvidkåls råkost til.


Bemærkninger:

Husk vi skal have 600g grønt og frugt hver dag. Så kom så meget grønt ind i alle måltiderne som muligt og giv frugt til dessert eller udskåret til aftens kaffen/the.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Mormor Winnies Nougath...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk