Søndag 25. Juni 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Bøf med rødvinskogte løg


- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

4 stk. steake-okse
1 spk. smør (saltet)
1 spk. olie, raps
lidt salt
lidt peber, sort
1 kg kartofler, bage
2 spk. olie, oliven
500 g løg,skalotte
2,5 dl rødvin
1 tsk. timian
1 spk. honning
500 g gulerødder
1 spk. persille,bredbladet
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(9) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
2 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Røsti:
Skræl og riv kartoflerne, skyl grundigt og læg dem op et rent viskestykke og knug dem tørre og så alt væsken kommer væk.
Krydr med salt o peber og læg dem på en glohed pandemed olie på i 4 bunker.
Tryk dem flade og steg dem for middel varme i 10-12 minutter på hver side.
Pas på de må ikke brande eller blive for mørke kun gyldenbrune.
Hold dem varme til serveringen evt. i ovnen.
Pil skalotteløgene og halver dem.
Kom dem i en gryde sammen med rødvinen, honning og krydderier.
Kog ca. 15 minutter.
Hold det varmt til serveringen.
Hak persillen.
Dup bøfferne tørre i køkkenrulle.
Varm smør og olie op på en pande og brun bøfferne hurtig på begge sider.
Krydr med salt og peber og dæmp varmen og steg færdig 3 minutter på hver side.
Server bøfferne med rødvinsløg og røsti til drys
bredbladet persille over.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Råcreme
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk