Fredag 18. August 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Gullasch med mos


- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

400 g okse, småkød, tern (18-20%)
2 tsk. smør (saltet)
2 tsk. olie, raps
300 g løg
1 tsk. salt
lidt peber, sort
1 spk. tomatkoncentrat
2 dl vand
1 stk. bouillon, okse
2 spk. mel, hvede
lidt vand
2 tsk. paprika
1 kg kartofler, bage
2 dl mælk 0,5%
4 spk. smør (saltet)
lidt salt
lidt peber, hvid
100 g asier,syltet
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
5 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Skræl og skæt kartoflerne lidt groft ud.
Sæt dem over at koge i vand uden salt.
Kog dem møre.Varm olien og lidt smør i en gryde og brun kødet heri.
Pil Løgene og hak dem lidt groft og tilsæt dem til kødet.
Krydr med salt og peber.
Drys melet i oglad det svitse med lidt.
Tilsæt tomatkoncentrat og vand samt boulionterningen.
Lad kødet småsimre i 45 minutter.
Krydr med paprika pg smag til med salt og peber.
Lav mosen med kogene mælk og tilsæt smør.
Smag til med salt og hvid peber.
Server gullach med mos og syltede asier til.

Bemærkninger:

Er der en rest til overs smager det godt med kogt pasta til.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk