Onsdag 28. Juni 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Cremet fiskesuppe med wasabitoast
 Opskriften er særlig sund!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

100 g løg
1 fed hvidløg, knust
10 g ingefær
1 spk. olie, oliven
150 g selleri
200 g gulerødder
250 g kartofler, alm.
2 dl hvidvin, medium
2 spk. tomatpure
8 dl vand
2 stk. boullion,fiske
2 dl fløde, piske (38%)
400 g fiske file torsk
200 g rejer (dybfrost)
lidt salt
lidt peber, sort

Glasur el.lign.:

8 skv. toastbrød, hvidt
200 g ost,fløde,15%
1 stk. wasabi
lidt smør (saltet)
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(9) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
1 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Pil løg og hvidløg og skræl ingefæren.
Løg hakkes hvidløg knuses og ingefær rives.
Sauter det i et par minutter i en gryde.
Skræl sellerien og gulerødderne samt kartoflerne og skær dem i små tern.
Tilsæt dem i gryden,
Svits dem i 5 minutter under omrøring.
Tilsæt hvidvinen og lad det koge næsten væk.
Kom vand og boulionterningerne i.
Kom tomatpuren i og kog i 10 minutter.
Smør toastbrødet med flødeost.
Kom en tynd zigzakstribe ag wasabi på brødene.
Læg dem sammen 2 og 2.
Rist dem på brødristeren eller på pande i lidt smør til de er sprøde og gyldne.
Del dem og hold dem varme til serveringen.
Kom flødet i rør rundt under opvarmningen.
Skær fisken i små tern og kom den i suppen.
Krydr med salt og peber.
Lad suppen småsimre i 5 minutter.
Tilsæt rejerne og varm den op.
Smag til og server suppen med gylden toust til.

Bemærkninger:

Hvis man ikke har wasabi eller kan skaffe dette så kan rever peberrod også bruges.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Råcreme
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk