Tirsdag 22. August 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Kyllingeminestrone
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1 ds. kikærter
1 fed hvidløg, knust
100 g løg
1 spk. olie, oliven
50 g bacon, tern
300 g kylling, filet (u. skind)
1,5 l valnødder
4 stk. bouillon, hønse, tør
200 g gulerødder
2 stk. blegselleri,stilke
200 g squash, grøn
1 ds. tomat, hakket, konserves
100 g ost,parmasan,høvlet
2 spk. basilikum,frisk
lidt salt
lidt peber, sort
100 g pasta,suppehorn,kogt

Glasur el.lign.:

1 stk. flute,frisk, 4 pers.
50 g smør (hvidløg)
50 g smør (urte / persille)
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(0)
2 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Kog suppehorne i vand efter anvisnig på posen.
Skyl kikærterne i koldt vand og lad dem dryppe godt af.
Pil Løg skral gullerødderne.
Hak løget, skæt gullerødderne i små tern.
Squasen flægges i 6 dele og snittes på tværs i 1 cm. tykke skiver.
Bladsellerierne snittes i skiver.
Bacillikumen hakkes mellemfint.
Varm olien i en grude og kom løg og knust hvidløg i.
Tilsæt baconterniner.
Kyllingen skæres i småtern og komme i gryden og svitses på alle side.
Tilsæt alle grønsagerne og svits dem med et par minutter.
Kom kikærterne ved og tilsæt vand og boulionterningerne.
Lad det koge i 10 minutter.
Tag det friske flute og skær lommer i det kom en tynd skive hvidløgssmør og persille smør i hver lomme og kom det i den varme ovn i 4-7 minutter.
Kom suppehorn i og smag til med salt og peber.
Varm suppen igennemen og tilsæt bacillikumen.
Server suppen samt hvidløgsflute til.
Sæt høvler parmesan ost på bordet.



Bemærkninger:

Man kan selvfølig også købe flute med hvidløgsmør færdig på frost disse er gansk udemærket og nemme.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk