Onsdag 12. December 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Mørbrad i rødvin


- til 6 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

2 stk. svine,mørbrad
4 spk. smør (saltet)
12 stk. løg,skalotte
lidt salt
lidt peber, sort
3 dl rødvin
500 g champignon
2 1/2 dl fløde, piske (38%)
lidt sukker
150 g bacon, rå, skiver
2 kg kartofler, samsø
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(3) Rating blokRating blokRating blok
4 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Start med at koge kartoflerne næsten møre med den fine tynde skal på.
Senere steges i backonfedt.
Befri svinemørbradne for hinder og sener.
Smelt smør og brun dem godt af heri.
Pil skalotteløg og del dem i kvartr og svit dem af i smøret.
Rens og snit champignonene i kvarte og svits dem i smøret.
Kom rødvin på panden salt og peber og lad det småsnutte i 10 minutter.
Skær mørbraderne i tykke bøffer og læg dem i et ovnfast fad med løg og champignonerne rundt om.
Kom rødvinskyen og piskefløden hend over kødet og drys med lidt sukker Ca,1-2 tsk.
Stil retten i ovnen 45 minutter ved 200° så retten kan være færdig samtidig med gæsterne skal sættes til bords.
Steg baconen på panden og læg baconen på køkkenrukke indtil de skal bruges som pyndt på fadet.
Knæk dem lidt.
Rist kartoflerne i baconfedtet så de bliver lidt stegte.
Server dem til retten.
Server en grøn salat til.

Bemærkninger:

Retten kan laves i forvejen og blodt sættes i ovnen når gæsterne kommer på den måde kan man være mere med under hele besøget og ikke stå i køkkenet hele tiden.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk