Mandag 23. Oktober 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Ristaffel med svinekød
 Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

500 g svinekød, tern/strimler
lidt salt
lidt peber, sort
25 g smør (saltet)
200 g løg
2-3 tsk. karry, mild
5 dl vand
2 stk. bouillon,svin
300 g gulerødder
2 spk. maizena mel
4 dl ris (basmati)
8 dl vand
lidt salt
1 stk. peberfrugt, gul
1 stk. peberfrugt, rød
100 g løg, røde
4 skv. ananas, konserves
50 g rosiner
50 g peanuts, hel
25 g kokosmel
50 g Mangochutney
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(9) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
12 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Dup kødetog krydr med salt og peber.
Brun kødet på allesiden i halvdelen af smøret i en gryde.
Tag det op.
Pil løgene og hak den i tern.
Steg dem i resten af smøret.
Tilsæt karryen og rist denne i 1 minut.
Kom kødet tilbage i grysen og tilsæt vand og boulionterningerne.
Skræl gulerødderne og snit dem i skiver og kom dem i.
Læg låg på og lad retten småsimre i 30 minutter.
Smag til med salt og peber og jævn det af i marizenamelet udrørt i lidt koldt vand.
Flæg peberfrugterne og fjern kerner og hvide lameller og skær dem i små tern.
Kom dem i en skål.
Ligeså med peanuts, rosiner og let ristet kokosmel.
Ananasskiverne skæres i små stykker og kommes i en skål, ligeså mangochutnyen.
Pil rødløget og hak det meget finti tern og kom ligeså dem i en skål.
Server gryderetten sammen med kogte løse ris og alle skålene med tilbehør til.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk