Søndag 25. Juni 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Kød- og kartoffelgratin
 Opskriften er ekstra billig!

- til 2 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

400 g kartofler, bage
3 spk. kvark
1 stk. æg
1 spk. pinjekerner
250 g okse, hakket (8-10%)
1 spk. olie, raps
150 g løg
1 fed hvidløg, knust
300 g gulerødder
lidt kanel,stødt
lidt allehånde, stødt
lidt salt
lidt peber, sort

Glasur el.lign.:

200 g salat,blandet
1 stk. tomat (rå)
lidt olie/eddike,blandet
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Skræl kartoflerne og skær dem i tren og kog dem møre i vand uden salt.
Rist pinjekernernene på tør pande og læg dem til side.
Brun kødet af i olien.
Pil og hak løget fint og kom det på panden.
Skræl gullerøderne og tern dem.
Kom dem på panden og lad dem svitse med.
Tilsæt knust hvidløg.
Tilsæt krydderier og lad det simmre med et øjeblik.
Kom det i et ovnfast fad og fordel det ud.
Hæld vandet fra og mos kartofflerne med el piskeren.
Tilsæt kvark og æg og smag dem til med salt og peber.
Dæk kødfyldet med kartoffelmosen og sæt fadet i ovnen ved 220° i 20 minutter.
Lav salaten og snit tomateni små tern og hæld dressingen over så den kan trække.
Server gratinen med salaten.


Bemærkninger:

Serveres der lidt udskåret frugt som dessert rækker retten til tre pers.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Råcreme
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk